Basilikasill

 

??????????????????????

 

Till min godaste påsksill behövs:

  • 2 burkar matjesill i bitar á 200 gram
  • 2 dl creme fraiche
  • 1/2 finhackad rödlök
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 dl hackad färsk basilika

Lägg hushållspapper på en tallrik och lägg på sillbitarna så att de får rinna av en stund.

Hacka rödlök och basilika och blanda med creme fraiche och salt. Blanda i sillbitarna och lägg upp i en skål eller burk.

 

Annonser

One Comment on “Basilikasill”

  1. Sandra Lago skriver:

    Ska definitivt testa!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s