Omelett med kantareller och ruccola

- 14 BLOGG 012_edited-1

 

Perfekt omelett att laga efter en svamputflykt.

  • 2 rödlökar
  • 2 dl rensade kantareller
  • 200 g ruccola
  • 6 ägg
  • 1,5 dl vispgrädde
  • smör
  • 1/2 tsk salt

Skala och skiva löken tunt. Dela svampen i mindre bitar. Fräs löken mjuk och blank i stekpannan. Tillsätt svamp och salt och rör om.

Vispa samman ägg och grädde i en bunke och häll i stekpannan. Lägg i ruccolan. Rör och stick med en gaffel så att smeten rinner ner och fördelar sig. Stek på svag värme tills smeten selnar. Skär i trekanter och servera!

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s