Underbara WHOLE FOODS

WHOLE FOODS 1

Ett Gott Nytt År med betoning gott och framförallt nyttigt skulle jag vilja att 2015 innebär för mig.

Och då önskar jag att WHOLE FOODS  fanns i Sverige. Jag stiftade bekantskap med denna underbara matvarukedja då jag senast var i London. Vi hade ledsnat på att äta dyra frukostar ute och bestämde oss för att göra egen frukost i stället. Denna matvaruaffär ligger vid Piccadilly Circus. På WHOLE FOODS är varorna – grönsaker, bröd, kött ja allt mycket vackert presenterat, känns nästan som att befinna sig i en saluhall.

Alla produkter är utvalda enligt regeln att de inte ska vara mer förädlade än nödvändigt. Maten ska vara hälsosam, man använder inte färgämnen, genmanipulerade produkter, sötnings- och konserveringsmedel.

Matvarukedjan startade i slutet på 70-talet i USA och namnet syftar på att det är hälsosamt att äta hel mat – inga halvfabrikat här inte.

Vi handlade våran frukost – stenugnsbakat bröd från lokal bagare, smör, mjölk, müsli, ost, yoghurt och frukt. Allt detta till det ringa priset av 12 pund och 8 pence….

På hemsidan delar de med sig av sin filosofi, goda recept på mat som får ta tid att laga, hur de ser på djurhållning m.m.

När kommer WHOLE FOODS till Sverige?

 

WHOLE FOODSKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s