Tonfisksallad

DSC_0036_edited-1

God sallad till lunch för 4 personer:

  • blandad sallad
  • 3 kokta ägg
  • 1 burk tonfisk i vatten eller olja efter smak
  • färska champinjoner
  • 1 rödlök
  • dillkvistar

Sås:

  • 2 dl creme fraiche
  • 1 avocado

Skär äggen i halvor, skiva champinjonerna och löken, blanda med salladen. Lägg  försiktigt bitar av tonfisken i salladen. Blanda i dillkvistar.

Mosa avocadon och blanda med creme fraiche.

Servera med gott bröd.

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s