Tilltugg till glögg och champagne

DSC_0096_edited-1

Gott till såväl glögg som champagne är det här enkla tilltugget:

  • mjukt rektangulärt tunnbröd
  • Bregott
  • flingsalt

Bre smöret på brödet och strö på lite flingsalt. Klipp brödet i lämpliga bitar. Lägg bitarna på bakplåtspapper på en plåt. Grädda i ca 180 grader, mitt i ugnen, ca 5 minuter tills de får lite färg. Låt dem svalna på plåten.

 

 

Annonser


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s